Beoordelingen van Mr. Sushi Landsmeer

Recente recensies

5.0
Lisa
gisteren

Eten is zoals altijd erg lekker! De bezorging kan beter. Ik had half 5 besteld voor half 6 en ik kreeg mijn eten pas na 6 uur.

D Beer
19 mei 2022

Het was heerlijk en mooi op tijd! Ook was het mogelijk om wat aanpassingen te vragen ivm een een allergie, dat is met zorg uitgevoerd.

Tanja van Mil-Groeneveld
19 mei 2022

Het ging een beetje mis met de bezorging, maar het is naar tevredenheid opgelost. Alhoewel de lichaamstaal van de medewerkster aangaf dat ze mij vond zeuren. Neemt niet weg dat ik de bestelling warm meekreeg.

Mieke
16 mei 2022

Complimenten, eten besteld op de gekozen tijd gebracht. Het eten was heerlijk warm en de smaak fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dia
14 mei 2022
D Beer
13 mei 2022

Goedendag, al enige tijd ben ik klant bij Mr. Sushi Landsmeer, grotendeels naar grote tevredenheid. Ik geef altijd duidelijk mijn intoleranties/allergieën door, en dat gaat in principe altijd goed. De laatste keer, echter, dat ik wilde bestellen werd ik door een medewerker gebeld, alleraardigst en beleefd hoor, dat ze mijn bestelling helaas niet konden aannemen, omdat de, ik geloof nieuwe, kok mijn bestelling niet wilde maken; ivm mijn allergieën. Nu weet ik natuurlijk zelf heel goed wat ik wel en niet kan eten, echter deze keer bepaalde de kok dit voor mij. Ik bestel gemiddeld wel zo’n 1 keer per maand en het is altijd goed gegaan .. ik, en de mede eters, waren heel erg teleurgesteld, dat onze order werd afgewezen. We hebben deze order dus nooit ontvangen. Ik ga nog 1 keer proberen een bestelling te plaatsen, in de hoop dat de oude kok er weer is. Deze maakte overigens heus ook wel eens een klein foutje, maar dat is mijn eigen risico, en daar kies ik voor. Een kok hoeft niet v

Spanjaard
13 mei 2022

Uitstekende kwaliteit en goede bezorging met vriendelijk personeel

Nancy
13 mei 2022

Prima

R. Hessels
12 mei 2022

De producten zijn erg groot en vallen vlug uit elkaar.

Rob Floor
9 mei 2022

1,5 uur wachten is echt te lang. Zeker als de warme producten dan inmiddels lauw zijn geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. de Wit
8 mei 2022

Het eten was erg lekker maar duurde anderhalf uur om het eten te bezorgen. De gyoza was koud en we kregen er maar 5 ipv 6.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjoleine
8 mei 2022

Super lekkere versgemaakte sushi. Zeer tevreden over de kwaliteit.

Bo
8 mei 2022

Er was een foutje gemaakt, niet gehele bestelling was geleverd, na telefoontje werd het direct nageleverd. Top, goed opgepakt en hersteld!

Olaf
7 mei 2022

Super lekker gegeten!

P
7 mei 2022

Bezorging op 18:15 gevraagd, krijg ik netjes een mailtje dat door de drukte dit 18:30 wordt, maar vertrekt mijn bestelling uiteindelijk pas om die tijd en wordt een half uur later bezorgd.. ben ik niet van ze gewend, maar toen we belden werd er ook gedaan alsof het heel normaal was wat wij erg bijzonder vonden. Dit niet eerder bij ze meegemaakt?

Erica
7 mei 2022

Heerlijke sushi, helaas ruim 20 minuten te laat bezorgd en helaas zat de aanbieding "Pre-Order Gratis Flamed salmon roll" er niet bij. Maar na een telefoontje werd deze snel nabezorgd en ook deze smaakte heerlijk. Dus ik ben erg tevreden over het eten, het bezorgen zou iets punctueler kunnen en de aanbiedingen beter in de gaten gehouden (het stond namelijk wel vermeld op de bon). Toch zal ik hier zeker weer bestellen, want uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en hebben we genoten van de pokebowls en sushi.

Mariëlle Heuft
6 mei 2022

Supervers heerlijke Sushi. Bezorging was sneller dan verwacht. Al met al super tevreden.

Cynthia krijgsman
5 mei 2022

Helemaal top weer!!

Romana
1 mei 2022

Helemaal perfect de bestelling! Alles zat erin erbij… de bezorging was ook super vriendelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
1 mei 2022

Alles tip top in orde en smaakte perfect

E
1 mei 2022
Hans
30 april 2022

Aanrader, bezorging perfect en heerlijk gegeten

Paul
28 april 2022

Kwaliteit is prima, Alleen 1 uur te laat. Waren bestelling vergeten. Beetje jammer.

Tanja
20 april 2022
Buth
15 april 2022

Goede kwaliteit lekker warm

Patricia van der Kruijs
14 april 2022

Heerlijk vers, we hebben er weer van genoten!!!

Elisabeth van Gelder
13 april 2022

prima

David Hopman
10 april 2022

Fantastische service en goede sushi. Gevraagd of ze een grote schaal konden verdelen in 4 kleinere en zonder problemen uitgevoerd en stipt op tijd. Fantastisch gewoon keep it up🤩

Marjolein
4 april 2022

Sushi was op zondagavond keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Heerlijke Sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia krijgsman
4 april 2022

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Menno
2 april 2022
Nel Gallardo
2 april 2022

Bezorging was ietsje laat, maar eten was top!

Lesley
2 april 2022

Sushi was prima echter de Bestelling kwam 3 kwartier te laat zonder daarover geïnformeerd te zijn.

Sabine
1 april 2022

Heerlijke sushi en altijd netjes op tijd!

Zola
27 maart 2022

Heel erg genoten van de sushi! Zeker een aanrader! Vooral de gefrituurde sushi is onze favoriet :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
27 maart 2022

Het was weer geweldig, heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja de kwant
23 maart 2022

De bestelling was helaas erg laat, kwam bijna 2 uur later, waardoor 1 familielid al weg moest. Jammer, want het eten was super.

Olivier
22 maart 2022

Bezorging op tijd, bezorger vriendelijk, maar er mag voortaan best wat voorzichtiger met het eten worden omgegaan tijdens het transport. Zodat alles nog netjes in de schaal zit en ik de saus niet van het deksel hoef te schrapen.

Van Mil-Groenveld
21 maart 2022
Radermachet
21 maart 2022
Keet
14 maart 2022

Hele verse sushi en snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke Grotegoed
14 maart 2022
Fred van der kuijl
12 maart 2022
Nancy
12 maart 2022

Sushi was prima !

Franka
12 maart 2022
Yvonne
12 maart 2022

Heerlijke poke bowl besteld!

Cynthia krijgsman
9 maart 2022

Top!!

Joy
9 maart 2022

Was echt top! De sushi smaakte super vers en de edamame waren nog warm! De vernieuwde stokjes zijn super en bezorging was super snel.

Roxy
9 maart 2022
Laura
8 maart 2022

Heerlijk vers, en fijn dat het niet zo koud is maar op kamer temperatuur. De freeroll actie is echt leuk. Prachtig verpakt gewoon top! Jullie zijn een aanwinst voor landsmeer

Rolf
2 maart 2022
Frans
27 februari 2022

Heerlijk en keurig volgens afspraak bezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia krijgsman
26 februari 2022

Heerlijk gegeten! Bedankt weer!

Priscilla Windig
25 februari 2022

Heerlijk!

Jorn
23 februari 2022

Ik had het verkeerde adres ingevuld.de bezorger belde me eerst om te checken of het klopte. Eten was lekker.

Tonnie de la fuente
23 februari 2022

Het is super lekker we hebben gesmuld

Edel
21 februari 2022

Eten was weer heerlijk. Wel jammer dat de bezorger er een half uur over heeft gedaan. Geen rekening gehouden met de spits helaas

aad dikkescheij
19 februari 2022
Mariëlle Heuft
16 februari 2022

Zoals altijd weer heerlijk. Aaien vraag ik mij af of ik geen punten meer kan verzamelen. Ik zie het nergens meer.

Katelijn
15 februari 2022
Marije
14 februari 2022

Het was smullen!!

Nettie Brandenburg
14 februari 2022

Was weer heerlijk

Ronald de Boer
14 februari 2022

Lekker verse sushi en en lekkere bowl.

Annouk
14 februari 2022
Mario
13 februari 2022

Geen verbeteringen nodig, het kwam wel sneller aan dan aangegeven en het eten was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bilal Maskaleh
13 februari 2022
sylvia
12 februari 2022

Was echt heerlijk !!!!

Olaf Boon
11 februari 2022

Alles was heerlijk! Geen verbeterpunten.

Jaouad
10 februari 2022

Snelle bezorging en verse sushi.

Marcel
10 februari 2022
Francis
8 februari 2022

Heerlijke sushi.

Anita
4 februari 2022

Hele vriendelijke medewerkers en top bezorging!

Christina Verheij
3 februari 2022

Het bezorgd sneller dan genoemd. Mijn complimenten maar de kipsate stokjes waren wel erg lauw

Van Mil-Groenveld
3 februari 2022
John
31 januari 2022
Annouk
30 januari 2022
Marja Verweij
28 januari 2022

Op tijd gebracht. Family box was weer heerlijk.

Jurre
28 januari 2022

eten was erg lekker bezorging duurde wel een beetje lang

Franka
25 januari 2022
Anastasiia
24 januari 2022

Quality of ingredients is super nice, but parts of rolls were falling apart, it was hard to eat them.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachida
23 januari 2022

Besteld voor zo snel mogelijk om 18:40. Ik kreeg een mail met verwachttijd 20:00 om 20:05 had ik gebeld waar de bestelling bleef, die ging de deur uit. Bestelling ontvangen en ik zag dat er wat ontbrak. Weer gebeld en er werd gezegd dat ik korting kon krijgen voor de volgende bestelling. Wat ik miste was al betaald. Ik heb aangegeven dat ik het toch wil hebben en toen kwam de bezorger het toch brengen.

Maikel Schats
22 januari 2022

Goede sushi, we halen regelmatig sushi, dit was de eerste, maar zeker niet de laatste keer bij Mr Sushi Landsmeer

Mi
22 januari 2022

Pokenbowl kip, zat bijna geen kip in

David Hopman
22 januari 2022

Dit is gewoon zoals het moet… echt lekker

Sander
16 januari 2022
Abby
15 januari 2022
Elsa
14 januari 2022

Heerlijk gegeten, veel keuze uit verschillende boxen!

Zoë
13 januari 2022

Al een paar keer hier besteld en telkens weer super tevreden!!

Amy
12 januari 2022

Duurde 1.5 uur voordat de sushi bezorgd was.. normaal geen problemen met bezorging, maar dit duurde volgens ons wel erg lang.

Frans
9 januari 2022

Top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joy
9 januari 2022
Frans
9 januari 2022

Eten keurig netjes binnen de afgesproken tijd bezorgd. Boontjes waren een beetje koud. De rest was erg lekker. Ben tevreden en ga zeker opnieuw bestellen. Mis wel beef teryaki op de menukaart.

Bianca
7 januari 2022
K
5 januari 2022
Joy
4 januari 2022

Kwaliteit van de sushi is altijd echt heerlijk! Beste sushi van Noord-Holland. Alleen bezorging duurt wel een beetje lang…

Vita
3 januari 2022
Erica
1 januari 2021

De bestelling kwam helaas ruim een half uur later dan aangegeven.

Petra
1 januari 2021

Het was heerlijk! Ook konden we de bestelling al eerder ophalen, super service!

Edith
1 januari 2021

Altijd vers en goed bereid! Bezorging altijd beleefd en keurig op tijd! Top!

Rosa
1 januari 2021

Heerlijke sushi! Netjes op tijd klaar, zelfs op drukke feestdagen. Wel weinig wasabi/gember, ook als je dit extra bestelt. Maar dat mag de pret niet drukken, heerlijk gegeten!

Annouk
31 december 2021
Zonnetje5275
31 december 2021

Bezorging was op tijd en vriendelijk. Lekker gegeten op de laatste dag van 2021.

Nola
31 december 2021

Was weer heerlijk deze keer ook een special besteld, erg lekker

Ruxandra
31 december 2021
Anoniem
28 december 2021
Birgit
28 december 2021

Weer prima.

Chantal
28 december 2021

Altijd top

Lisa
26 december 2021
Annouk
25 december 2021
Soraya Woudenberg
24 december 2021

Helaas was het deze keer niet zo als altijd. De sushi viel uit elkaar en kwam ook erg door elkaar geschud aan. Ook hadden we 1 Gyoza en garnaal te weinig.

Alicia
22 december 2021

Super lekker gegeten zoals altijd ! Heerlijke sushi’s en die garnalen kroketten zijn echt een aanrader!

Leo
21 december 2021
Mariëlle Heuft
20 december 2021

Het was heerlijk. Alles was tot in de puntjes verzorgt. Opmaak was chique. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
19 december 2021

Het duurde 1.5 uur voordat de bestelling werd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Beer
19 december 2021

Dag Team mr. Sushi, doorgaans ben ik heel blij met jullie service! Het is wel een enkele keer voor gekomen dat de opmerking/een verzoek bij mijn bestelling niet (goed) werd verwekt, Door verschillende allergieën bij ons thuis vragen wij altijd om iets in een box of menu aan te passen, vandaag helaas wederom werd ons verzoek niet ingewilligd. Vaak gaat het goed hoor, maar ik denk zo’n 30-40% van de bestellingen loopt het jammer genoeg mis .. Wat ook niet zo goed uitkwam, deze keer, is dat het 2! uur heeft geduurd, voordat de bestelling werd bezorgd, wat nog een half uur later was dan aanvankelijk werd gezegd. De sushi zelf was als altijd heel lekker! :) (was wel even vergeten de bezorger fooi te geven, bedacht ik me nadat hij al weg was. Hij kom er niets aam doen dat het eten zo laat kwam .. Hoop dat ie het me kan vergeven ;) Voor nu een fijne avond gewenst! Hartelijke groet, Du de Beer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim van Baaijen
19 december 2021
Victoria
19 december 2021

Eten heel lekker bezorging duurde heel lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
18 december 2021

Lekker eten en snel bezorgd Top

Anoniem
16 december 2021

Lekker en vers en eerder geleverd dan verwacht

Hartog
16 december 2021

Heerlijk vers, nog lauwwarm! We hebben genoten 👍🏻

Franka
14 december 2021
Rachids
12 december 2021

Bestelling wou ik zsm maar duurde helaas een uur. En sommige stukjes vielen uit elkaar. Smaak was weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trea Hoffs van Oostveen
11 december 2021

Leuk personeel en heerlijk vers eten

M
9 december 2021
M
9 december 2021

Was weer top! Heerlijk eten

Ruxandra
7 december 2021
Eline
6 december 2021

Sushi was erg rommelig in elkaar gezet en er zat heel weinig avocado overal op en in. Bestel hier graag maar dit is niet wat ik was gewend helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
6 december 2021

Eten was lauw en de gefrituurde dingen slap. Jammer heb betere ervaring. Bezorger top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manuela
5 december 2021

Eerste keer besteld, maar wauw! Top service, tot bezorging en super lekker gegeten! Bestellen hier zeker vaker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
2 december 2021

Het eten kwam keurig op de afgesproken tijd. Shusi schaal was keurig opgemaakt en erg lekker. Ook de andere bestelde gerechten waren heerlijk. Eindconclusie = TOP

M. van Veen
29 november 2021

De sushi was heerlijk, ik heb alleen de box B ontvangen ipv box A.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

-
28 november 2021

platgedrukt en mayo op de bovenkant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F.Schanzleh
28 november 2021

Goede sushi, netjes verpakt. Werden telefonisch op de hoogte gebracht dat de bestelling 10 minuten later kwam.

Henk
28 november 2021
Arjan
27 november 2021

Zoals gebruikelijk was de sushi geweldig van smaak. We hebben vaker besteld en Mr Sushi Landsmeer is onze favouriet in de omgeving van Amsterdam Noord. Echter wel erg jammer dat onze bestelling pas iets voor 8 uur werd bezorgd terwijl we om kwart voor 6 hadden besteld met half acht als gewenste bezorgtijd. Ook jammer dat de bestelde zalm en tonijn sashimi volledig ontbrak. Over dat laatste hebben we mr Sushi gemailed via het contactformulier. We gaan er vanuit dat dit gecompenseerd wordt.

Reactie van Mr. Sushi

Hi Arjan! Wat een lieve recensie en wat vervelend dat de sashimi vergeten was! Uiteraard gaan wij dit vergoeden! Ook kunt u even naar de winkel bellen als u de volgende keer weer gaat bestellen, dan maken wij een kortingscode voor u aan uit service omdat er bij deze bestelling wat mis is gegaan! Met vriendelijke groet, Chelsey Mr sushi Landsmeer!

Roxy
27 november 2021
Pelle van der Lee
26 november 2021
Melissa
22 november 2021
Monique
20 november 2021

Veel Te lange wachttijd

David
18 november 2021

Onwijs lekker, goede verhouding, en eindelijk eens sushi dat niet uit elkaar donderd

Marcel
18 november 2021
Van Mil-Groeneveld
18 november 2021
Jill
15 november 2021
Marja
14 november 2021

Worden prima op de hoogte gehouden dat de bestelling is ontvangen en wanneer hij onderweg is

Sulsters
14 november 2021

Zeer goed

nola
13 november 2021

Was weer heerlijk, goed verzorgt, en zag er top uit

M
10 november 2021

Heerlijk!

Doreke
10 november 2021

Heerlijk gegeten, toen het eten later gebracht zou worden, keurig een telefoontje,. Top service.

Ingrid versteeg
9 november 2021

Heerlijke sushi en vriendelijke mensen

Birgit
6 november 2021

Goede, heerlijke sushi. Gewoon doen.

Tessa van Doorn
5 november 2021

Super fijn! Had eigenlijk om 19:30 eten besteld, maar mijn afspraak daarvoor ging niet door. Even gebeld en ik had heerlijk een uur eerder al mijn sushi!

Martin Jacobs
2 november 2021

Altijd uitstekende service en heerlijke Sushi. Net met gespaarde punten een hele grote box extra gekregen! Top!

nico verbij
1 november 2021
Hugo
31 oktober 2021

Extreem lang durende bezorging en sushi allemaal plat geperst.

Debbie
30 oktober 2021

Goede service en perfect op afgesproken tijd werd er aangebeld. We hebben heerlijk gegeten! Dank!

Liz
28 oktober 2021

We mistten onderdelen van de bestelling. Normaal gesproken is dit altijd compleet en top.

Driton Peci
24 oktober 2021

Wij hadden bestelt om 18:50 en ik kreeg een mail met de melding dat het hier bezorgd zou worden om 19:35. Afijn dat vond ik goed en toen was het 20:00 had ik nog steeds niks gekregen en ik werd ook niet gebeld om te zeggen dat de bezorger wat vertraging had. Vervolgens had ik zelf gebeld en toen zei die mevrouw dat het nog 10 minuten zou duren want de bezorger had geen benzine. Dit vind ik heel jammer en niet premium service. Ik heb dus 35 minuten extra zitten wachten dus in totaal 1 uur en 20 minuten op mijn eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica
24 oktober 2021

Op de site laat ik weten tegen verspilling te zijn en bestel dus geen gember en wasabi maar het zat toch in de tas. Ook wilde ik drie eetstokjes, er zaten er maar twee in. Voor de rest niks mis mee en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
23 oktober 2021

Goed pokebowl!

F.
23 oktober 2021

Altijd lekkers sushi voor een goede prijs. Het was iets later dan verwacht, maar wel begrijpelijk op vrijdagavond. Volgende keer bestek ik zeker weer hier!

Ingrid Versteeg
17 oktober 2021
ron de jong
17 oktober 2021

heerlijk en prima bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
14 oktober 2021

Top eten snel en lekker

N R
14 oktober 2021

Geen opmerkingen

Kim
10 oktober 2021

Altijd lekker! Personeel is erg vriendelijk

Bianca
10 oktober 2021
Tanja
8 oktober 2021

Lekker eten en op tijd afgeleverd!

Robin Vuure
5 oktober 2021

Lekker!

Marcel
4 oktober 2021

Alles goed 👌🏼👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shir
2 oktober 2021

Niet gewend, bestelling ruim 40 minuten te laat geleverd. Sushi was in tegenstelling tot de levering wel goed

Demi
2 oktober 2021

De poke bowl was karig en alles lag door elkaar. Ook was de saus niet geleverd en was er weinig zeewier aan toevoegt. Normaal altijd een goede ervaring met mr.sushi, maar deze keer niet.

Pascal
30 september 2021
Sharna
26 september 2021

Lekker en eerder aangekomen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adriana
26 september 2021

Eten lekker. Wel 75 minuten wachten. Ik begrijp het niet normaal is het veel sneller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanja
25 september 2021

Lekkere sushi en bezorging op tijd!

Annouk
25 september 2021
Landsmeer bewoner
24 september 2021

Goede kwaliteit!

Daniella
20 september 2021

Altijd lekker, vers, ziet er netjes uit en bezorging is top

Bianca
19 september 2021
Eline
13 september 2021
Lauren
13 september 2021

Heerlijk, zoals iedere keer!

Eleonora
12 september 2021

As usual all was great. Very good food and very good service. Thank you

Soraya
10 september 2021

Heerlijk deze keer weer lekker vers en goed geleverd zo als in het begin! Vorige keer was de bestelling een puinhoop maar denk dat dat aan de bezorger lag.

Rob
10 september 2021

Sushi was keurig op tijd en heerlijk. Enig minpuntje dat de schaal tijdens de bezorging waarschijnlijk heen en weer is geschud of gevallen is, want alles lag door elkaar.

Yvonne Maquine
4 september 2021

Was weer top👍🏻

Zoë
1 september 2021
Etienne
30 augustus 2021

Beste sushi van Noord-Holland echt heel lekker👍

Danny
30 augustus 2021

Everything was delicious and the order came right when they said it would. Happy to order on their website instead of the big delivery sites. Highly recommend. They are our favorite sushi that delivers to Noord!

Riny
29 augustus 2021

Er was geen soya saus meegeleverd. Ik mistte de echte goede sushi smaak, de rijst smaakte naar niets en de ingrediënten waren ook met weinig smaak. De bezorging was snel.

Suzanne
28 augustus 2021

Snelle bezorging. Lekkere sushi

Joy
28 augustus 2021

Echt weer fantastische verse sushi. Liefst eet ik dit elke dag!

Jaoudat
27 augustus 2021

Sneller dan verwachte bezorgtijd, en mijn bestelling was compleet en netjes bezorgd.

Bianca
27 augustus 2021

Heerlijk en snel bezorgd

Ron
27 augustus 2021

Viel deze keer wat tegen. Alsof de rijst meer zuur was als anders. Of de soy van een ander merk. Of het legt helemaal aan mij.. Normaal een dikke 9 nu een 7

wessel
26 augustus 2021

Heerlijk weer 10/10. ook rekening gehouden met allergieen, wat heel fijn is.

Frans
21 augustus 2021

Heerlijk en super snel bezorgd.

Vivian
17 augustus 2021

Wij bestellen regelmatig en genieten hier altijd heel erg van.

Nettie Brandenburg
16 augustus 2021

Prima verzorgd weer.

Jordy
16 augustus 2021

Prima sushi, feestelijk van genoten. Goede communicatie over de bezorging. Was iets later maar helemaal niet erg als dat netjes word aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
15 augustus 2021

Bezorger Daniël is top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suraya
14 augustus 2021

Heerlijke sushi 👍🏽

Ber
11 augustus 2021

Heerlijke sushi besteld en super snel geleverd. De kwaliteit is altijd goed en de bezorgers zijn erg vriendelijk, super blij dat Mr. Sushi in ons dorp is gekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal
8 augustus 2021

Heerlijk vers, ziet er verzorgd uit, snel geleverd, vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie
8 augustus 2021

Dit keer had ik een poke bowl besteld. Net als de sushi was deze ook heerlijk! De bestelling stond al klaar toen ik kwam dus dat was ook fijn. Ik kom hier zeker terug, nu dus ook voor poke bowls!

Soraya
8 augustus 2021

Zoals altijd heerlijke sushi, alleen was het deze keer wel een rommeltje bij aankomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Britt
7 augustus 2021

Het was wederom weer super lekker én vers! Sushi was er binnen 25 minuten! 😍 Echt een aanrader!

Annouk
7 augustus 2021
Marith
4 augustus 2021

Super lekkere sushi en perfecte service. Sushi wordt vers gemaakt en verzoeken worden meegenomen, heel fijn! Zeker ivm mijn allergie. Er wordt ook gebeld van tevoren als het later wordt. Mijn vaste sushi adresje!

Chantal
3 augustus 2021

Super lekkere Sushi 🍱

Rob
1 augustus 2021

Sushi erg lekker en op afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Driton peci
31 juli 2021

Kwam minimaal 30 minuten Telaat had het om 6 uur besteld kreeg het om 7:30.

Tess Verwer
30 juli 2021

Vriendelijk maar wel iets te vroeg! Geen probleem verder.

Gabe
29 juli 2021

Was weer fijn!

Ingrid
28 juli 2021

Zo als altijd weer een heerlijke maaltijd ontvangen van Mr Sushi, dit keer de Crunchy box, ook deze was weer heerlijk. Top bezorging en levering precies als opgegeven.

Maartje
25 juli 2021

Het was heel lekker, zoals altijd, maar bestelling klopte niet. Ik kreeg iets anders dan ik besteld had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sarah
23 juli 2021

Beiden top!

Christina
22 juli 2021
Samantha
22 juli 2021

Wij hebben echt genoten van de heerlijke sushi!!!!

Anna
21 juli 2021

Sushi zag er niet super appetijtelijk uit en de smaak van 4 verschillende sushi’s was vrijwel hetzelfde. De Crispy-box was voor mij geen succes. Bezorging duurde ook best lang. De vorige keer dat ik hier bestelde was overigens wel heel positief!

Joelle
20 juli 2021

Het was weer top! Zoals altijd!

Eline
18 juli 2021

1e keer hier besteld, maar is goed bevallen. Vriendelijke bezorger ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eline
18 juli 2021
Kim
17 juli 2021

Was weer heerlijk!

Laura
17 juli 2021

Heerlijke rijkgevulde pokébowls. Super snelle bezorging, niks op aan te merken.

Alex
16 juli 2021

Ik bestel wel vaker maar ben vandaag erachter gekomen dat jullie bij besteding van €80 pas een grote wasabi meegeeft ( je krijgt aantal wasabi obv je bestedingsbedrag zeiden ze achteraf door de telefoon ) dat heb ik nog nooit gehoord bij welke sushi restaurant dan ook. Misschien moeten jullie op je website erbij zetten bij €20 krijg je 1 mini bakje wasabi erbij, dan kan de klant zelf de inschatting maken of hij extra wasabi hoeft te bestellen of niet.

Vivian
15 juli 2021

Heerlijk! Ik geniet vaak van de sushi van Mr Sushi.

NR
14 juli 2021

De sushi was erg lekker alleen deze keer moesten wij meer dan 50 minuten wachten voordat het bezorgd werd. Bij andere bestellingen was de bezorging altijd ruim binnen de vooraf gestelde bezorgtijd van 45 minuten.

Annie
14 juli 2021

Eten was absoluut lekker. Ze kwamen wel een half uur te laat, wat overigens kan gebeuren. Wel zou een extra rol of drankje dan op z’n plaats geweest. Daarnaast als ik het vergelijk met andere zaken waar ik sushi bestel, zijn ze wel erg zuinig met de wasabi en sojasaus

Ron
12 juli 2021

Inmiddels komen ze wekelijks aan de deur, zegt genoeg, toch?

Shirley
8 juli 2021
Danny
7 juli 2021

Super. Lekker en snelle en nette levering

Natasja
6 juli 2021

Het was weer lekker en de bezorging op tijd:-) We vonden alleen bij de Pokewols de verhouding rijst (2/3)en overige ingrediënten(1/3) . Dat zou echt andersom kunnen of op zn minst 50/50. We hebben uit beide bakjes de helft vh rijst weggegooid. Maar zoals gezegd was het eten lekker;-)

Annouk
4 juli 2021
Dirk
2 juli 2021
Lucas Van de Vorstenbosch
2 juli 2021

Eten was erg lekker en goede bezorging

Cindy
30 juni 2021

De bezorging is altijd top. Het eten zelf wisselt nogal. De ene keer is het echt lekker en andere keren niet. Vandaag was de rijst droog, de vis niet helemaal vers en de yakitorispiesjes wat droog en taai. Jammer en hopelijk volgende keer weer beter.

Cher
29 juni 2021
Tess
27 juni 2021

Goede service. In de ochtend besteld voor de avond en precies op tijd gekomen!

Van Mil-Groeneveld
26 juni 2021

Prima. Bezorging op tijd. Eten was heerlijk.

Valentina
24 juni 2021

Top!

Kawtar
23 juni 2021

Slordig binnen gekregen. Niet zoals altijd. Geen stokjes geen chilisaus en geen gember.

Daan
22 juni 2021

Top! Altijd lekker, netjes en vezorgd!

Karin Hermes
21 juni 2021

De sashime en de crazy fire dragon waren heerlijk. Ook zeker genoeg!

Zoë Kuipers
20 juni 2021

Eten was top, bezorging half uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zaansebak
20 juni 2021

Kwaliteit is erg goed. Mag alleen wat goedkoper

Rachida
19 juni 2021

Vaste klant. Top service!!!

Barry
16 juni 2021

Perfect

Ron
12 juni 2021
Simone
10 juni 2021
Miranda
10 juni 2021

top! netjes op tijd, heerlijk en goede kwaliteit.

Erica
9 juni 2021

Supersnelle levering van lekkere sushi, compleet met sojasaus, gember, wasabi en stokjes.

Mariëlle Heuft
8 juni 2021

Het was heeelrlijk. Mooie verse Sushi. Goede smaak. Tempura en loempia's wel wat vettig en het was geen echte garnaal. Leek wel geperst of zo.

Ingrid
7 juni 2021

Zeer snelle levering en weer een heerlijke maaltijd bezorgd. Was weer helemaal Top!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marith
5 juni 2021

Heerlijke sushi! Super bedankt dat jullie rekening konden houden met mijn avocado allergie, daardoor kan ik toch sushi eten! We bestellen gauw weer!

Nancy
5 juni 2021
sylvia
4 juni 2021

zoals altijd heerlijk gegeten

LC
3 juni 2021

Fijne service en heerlijk gegeten. Het eten zag er goed verzorgd uit.

Wilma
2 juni 2021

Het was weer super!!

Henk
31 mei 2021

Verschillende gerechten geprobeerd. Allemaal even lekker.

Britt
30 mei 2021

Super lekker gegeten! Hele vriendelijke bezorger en het eten kwam aan op de gevraagde tijd ! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeannette
29 mei 2021

Keurig op tijd geleverd en super lekker

Sofie
29 mei 2021

De sashimi tonijn was niet lekker

Lotte
28 mei 2021
Monique
28 mei 2021

Was weer erg lekker

F.Thewessen
26 mei 2021

Was weer top. Heerlijke sushi en een snelle bezorging.

Adriana
24 mei 2021

Snel gebracht. We hebben heerlijk gegeten. Wat jullie er goed doen is dat de ebi sushi lekker vers lauw warm gebracht wordt. Vaak krijg je een taaie koude garnaal. Echt lekker allemaal.

Bel
24 mei 2021
Maroescha Zirschky
24 mei 2021

Was erg lekker

Don
24 mei 2021

Sterrett te weinig om een goede recentie te geven Top top top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

christa
24 mei 2021
D. Vleeshakker
23 mei 2021

Heerlijke sushi! 🍣 Precies op tijd bezorgd, vooral de special rolls zijn een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
23 mei 2021