Beoordelingen van Mr. Sushi Landsmeer

Recente recensies

5.0
Kim
15 mei 2024

Het was er snel omdat ik vroeg had besteld. Maar altijd even lekker hor

Franciska
14 mei 2024

Zaaaalig, verse sushi lauw bij aankomst, koud wat koud moet zijn, warme loempias, echt geweldig lekker en snel bezorgd! Aanrader@

Dominique
12 mei 2024
E Rijswijk
10 mei 2024

Top bezorger!

P
8 mei 2024

Weer mooi op tijd bezorgt.

Isa
4 mei 2024
Nancy
23 april 2024
Mw
22 april 2024

Bezorger is een 10+ pokebowl ook alleen de sushi was minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rinse Windhouwer
21 april 2024

Sushi was super lekker, maar we hadden om 18:45 besteld met bezorgtijd 19:50 en het eten kwam helaas pas om 20:25…

P.Preeker
17 april 2024
Melle
15 april 2024

Heerlijke pokebowl, prima loempia’s en een snelle bezorging.

Martina
12 april 2024

Het sushi is altijd super lekker en fresh, en de bezorging echt snel. Echt een aanrader 😊

Samira
9 april 2024

Eten was lekker en snel klaar!

Barry
5 april 2024
A.vink
3 april 2024

Voor herhaling vatbaar. 👍

Sam
2 april 2024
Erica
1 april 2024
Remco
1 april 2024
Rob
31 maart 2024
Jocelyn Bartelet
29 maart 2024
E. Joedo
29 maart 2024

De sushi rijst is wat aan de droge kant !

Tessa van Doorn
24 maart 2024

Sushi is goddelijk. Maar heb in de ochtend vroeg een bestelling geplaatst voor 19:45 uur, dan vind ik het wel vreemd dat deze ver na 20 uur pas wordt bezorgd.

Maroescha Zirschky
20 maart 2024

Was heerlijk 🤤

Smit
17 maart 2024

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Gerritsen
16 maart 2024
Jeffrey
15 maart 2024

Eerste keer dat ik ooit sushi heb besteld en het smaakte mij prima. Was vers en de bezorging was ook keurig op tijd. Zeker een aanrader!

Natascha
10 maart 2024

De sushi is heerlijk, goed verpakt, personeel is erg vriendelijk.

Erica
5 maart 2024

Lekkere pokebowls en sushi. Alleen vaak een half uur later bezorgd dan ik aangeef.

Tanja
5 maart 2024
Gemma
2 maart 2024
Frans
2 maart 2024

Lekkere shusi. En supersnel bezorgd ruim voor de afgesproken tijd. Verpakking keurig netjes. TOP.....

Mink
1 maart 2024
John
25 februari 2024

Was weer top en zeer vriendelijke bezorger

Frans
23 februari 2024

Lekkere sushi en ruim voor de afgesproken tijd bezorgd. TOP.

Bianca
21 februari 2024

Was super lekker.

Amber
18 februari 2024

Altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Philip
15 februari 2024

We hebben bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling helaas. Zou om 19:40 aankomen (besteld om 18:40), kwam om 20:30.

Mirel
11 februari 2024

Ik haal altijd ergens anders de sushi en wilde deze proberen mijn kinderen vonden het helaas geen succes . De sushi was droger dan dat wij gewend zijn en helaas viel de rollen uitelkaar sushi gaat hier altijd op nu moest er worden weg gegooid helaas . Bezorging en alles was perfect op tijd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joy
11 februari 2024

Ik had sashimi zalm en tonijn besteld. Ik kreeg nigiri zalm en tonijn & maki zalm en tonijn. Kwaliteit viel best wel tegen, smaakte niet vers. Jammer, want het is altijd super lekker en goed bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke Stolk
9 februari 2024

Heerlijk, maar jammer dat er maar 1 flesje soyasaus bij de hele bestelling zat. Normaal ontvangen wij er meer.

Jan
6 februari 2024
E
5 februari 2024

Lekkere sushi, snelle bezorging

DaanZ
3 februari 2024

Oei wat lekker

Sonja
31 januari 2024

Echt een aanrader super lekker !!!!

Yvonne Maquine
29 januari 2024
Ruud
28 januari 2024
Jan de Vries
27 januari 2024
Corine
22 januari 2024

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
21 januari 2024

Alle sushi rollen even lekker, goed gerold en vers. Warme items ook helemaal goed ! Bezorging was exact op tijd, en dat op zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle H
20 januari 2024

Snel bezorgd! Goed gevulde pokebowl. En het was heerlijk

Paul
15 januari 2024

Prima gegeten en prima bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
14 januari 2024
Saida Belali
14 januari 2024

Goed op tijd en lekker hot

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merve Atalay
14 januari 2024
D meister
14 januari 2024

Vond t dit keer een beetje tegen vallen..de smaak is minder..minder lekker..niet gewend van mr sushi!

Fred
12 januari 2024

Kwaliteit oké. Nog specifiek gevraagd "weet je heel zeker dat de bestelling compleet is?" (n.a.v. eerdere ervaring). Antwoord "ja hoor". Echter na het ophalen kwam ik er bij thuiskomst achter dat er wederom een item was vergeten. Gebeld en weliswaar een "kortingscode" gehad voor een volgende keer, maar ik zit ten eerste niet te wachten op dit gedoe. En ten tweede, ik vind het eerlijker/netter om niet een kortingscode te krijgen, maar gewoon een stornering. Ik heb immers voor iets betaald wat ik niet heb gekregen. In een restaurant betaald je een item wat je niet hebt gekregen ook niet en wordt je zeker niet met een kortingscode voor een volgende keer aldaar eten afgescheept.

Wilma
9 januari 2024

Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jackie
6 januari 2024

Ik heb al een mail gestuurd. Ik ben super kwaliteit gewend maar vandaag was t nat en sompig . Ik snap dat in het weekend er van te voren al gerold wordt maar vandaag was het onsmakelijk

Roy
5 januari 2024

Het eten was echt ontzettend lekker, en de bezorger was er ook super snel 👌🏻

V.
3 januari 2024

good quality and great service!

Rosa
2 januari 2024
Caroline schepers
2 januari 2024

Het was super lekker

Danielle
2 januari 2024

Zeer verse producten, lekker luchtige sushi. Alleen zou er veel minder suiker, minder gebakken uitjes en minder saus toegepast moeten worden. Daardoor beginnen de sushi’s te veel op elkaar te lijken en is de smaak minder puur.

Gio
1 januari 2024

Had 2x flamed sushi besteld maar maar proefde daar niks van terug

Stephan
28 december 2023

We bestellen regelmatig, de kwaliteit is altijd erg goed. Vers en goed bereid. Enige nadeel is dat iedere keer als we een bezorgtijd kiezen, de bezorging minimaal 20 minuten later dan het gekozen tijdstip is.

Melissa
26 december 2023

De sushi was heerlijk, vooruit besteld voor tweede kerstdag en was prima op tijd! Echt een topper om met kerst te bestellen!

Peereboom
26 december 2023
Frans
24 december 2023

Lekkere shusi en keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

Fatima
24 december 2023

Heerlijk zoals altijd, vaste klant bij mr sushi landsmeer. Was weer genieten met mijn gezin.

Mariëlle Heuft
23 december 2023

Heerlijke supervers sushi. Altijd weer een feest.

Maja
22 december 2023

Jammer dat de tonijn niet dagvers was, maar rest was lekker

Mikkie
21 december 2023

Heerli peerli en snel dit x helemaal top

Yvonne Maquine
21 december 2023
Ellen
14 december 2023
Yvonne Maquine
12 december 2023

Ik moet zeggen dat ik betere kwaliteit gewend ben van jullie. Vond de rijst wat harder en droger dan normaal🤔

Karen
9 december 2023

Lekker sushi, dankjewel

Bart
9 december 2023

De Sushi-bowl's waren heerlijk! Lekker vers, goed gevuld en goed op smaak! De bestelling was voor de geschatte levertijd binnen, dat waar wij zsm gevraagd hadden. Dus dat was ook fijn. Tot mijn spijt en fooi vergeten voor de bezorger! De volgende keer komt het goed!

Natasja
8 december 2023

Heel kort...snelle bezorging en heel lekker

Tara
5 december 2023

Verse en lekkere sushi!

Martin
2 december 2023

Bestelling was top, echter geleverd zonder soja saus. Dat was wel een beetje jammer.

gemma
2 december 2023

Vers, netjes, transparante communicatie, vriendelijke bezorger. Een dikke 10

Mariëlle Heuft
26 november 2023

Perfecte service en heerlijke sushi. Precies op tijd. Dank dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
25 november 2023

Het is altijd heerlijk!

Tonneke Wolthuis
24 november 2023

De sushi zat helemaal door elkaar gehusseld in de doos, jammer dat zijn we niet gewend.

Astrid
23 november 2023

Super !!! Zo genoten

Bert
15 november 2023

Heerlijke mix van sushi en warme hapjes, snelle en vriendelijke bezorging.

Frans
7 november 2023

Keurig netjes bezorgd op de afgesproken tijd.

Richard
5 november 2023

Normaliter erg goed, maar bezorging duurde erg lang (45 minuten na bevestiging dat het eten onderweg was) een uur na bestelling geplaatst te hebben. Dus bijna 2 uur moeten wachten. warme items waren koud geworden. Niet de beste manier om loempia’s in een papieren zakje te doen en dan in een dicht plastic tasje..koude, papperige en erg vettige loempia’s als resultaat. De sushi had strakker gerold mogen worden - aantal stukken waren al volledig los. Bestel vaker bij jullie en normaal heel goed, alleen vanavond een tegenvaller. Jammer

Leo
1 november 2023

De warme gerechten waren ook écht warm. En de rest was top.

J
1 november 2023

Snel geleverd en de bezorger kwam precies op de aangegeven tijd!

BiMar
30 oktober 2023

Snelle levering. Lekker eten. Aardige bezorger.

Nienke Stolk
28 oktober 2023

Edamame waren niet lekker van smaak (niet vers) en oogden oud. Dit is normaal niet onze ervaring.

Christa
27 oktober 2023

Zat op de boontjes geen zout helaas

Cynthia
27 oktober 2023

Kreeg om 13.55 een mail dat de verzorger onderweg was en die kwam om kwart over 3 aan beetje jammer

Yvonne Maquine
23 oktober 2023
Dianthe
22 oktober 2023

Beste sushi uit de buurt! Super vers en smaakvol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sushi fan
22 oktober 2023

Yum!

Rob
22 oktober 2023
Margo
16 oktober 2023

Sushi was niet vers en de bezorger kwam een half uur later dan werd aangegeven.

Aj
16 oktober 2023

Er zat 1 sushi zalm te weinig in en ik vind het erg klein en dun allemaal. krimpflatie? Smaak wel goed, keurig op tijd bezorgd, mooie verpakking.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.